Slimmer werken,
daar helpen wij organisaties bij

Leer deze zomer door met Summer College ’23

Tijdens de zomer kan jij doorleren! Volg een van onze korte trainingen of masterclasses tijdens de Summer College weken en krijg 15% korting op de geselecteerde trainingen en masterclasses. In de week van 10 juli tot en met 14 juli en 21 augustus tot en met 25 augustus kan je verschillende trainingen/masterclasses volgen.  

Dus leer verder en ontwikkel jezelf tijdens de Summer College ‘23 weken. Bekijk het aanbod en schrijf je per training of masterclass in!  

De trainingen en masterclasses

De geselecteerde trainingen en masterclasses tijdens de Summer College ‘23 weken kan je volgen met een korting. Dit is alleen op onderstaand aanbod. 

Orange Belt training: 12 en 13 juli (2-daagse training) 

In deze Orange Belt training leer je in twee dagen de basis van Lean en Lean Six Sigma en maak je een verdieping in het toepassen van een aantal belangrijke, veelgebruikte lean-instrumenten. Na de training herken je verspillingen in bedrijfsprocessen, kun je zelf de geleerde technieken inzetten en eenvoudige verbeterprojecten uitvoeren binnen jouw organisatie. Een ideale combinatie dus tussen theorie en praktijk! 

Klik hier voor meer informatie over Orange Belt.

Hoshin Kanri: 21 augustus 

De management tool Hoshin Kanri zorgt ervoor dat jouw organisatie in 7 stappen dichterbij het ‘Ware Noorden’ kan komen. De tool biedt namelijk handvatten voor het creëren van strategische doelen, zo kunnen de missie en de visie van de organisatie worden nageleefd. Leer in deze masterclass hoe je dit kan doen. 

Klik hier voor meer informatie over Hoshin Kanri. 

hoshin kanri matrix

VSM: 22 augustus 

Bij het verbeteren van processen wil je eerst de huidige situatie in kaart brengen. Binnen Lean Six Sigma is Value Stream Mapping, kortweg VSM, de meest gebruikte vorm om het proces in kaart te brengen. Maar wat is nou het doel van een VSM? Hoe maak je een VSM van de huidige situatie? Hoe kan je deze vervolgens valideren? En hoe maak je een VSM van je gewenste situatie? Dit leer je in deze masterclass. 

Klik hier voor meer informatie over VSM. 

FMEA: 23 augustus 

Heb jij je ook wel eens afgevraagd wat de klant niet wil? En gaat binnen jouw organisatie alles ‘first time right’? Een veel gebruikte Lean-tool om bij deze vragen stil te staan is Failure Mode & Effect Analysis (FMEA). Dit is een tool om fouten in het product of proces te voorkomen, de kans hierop te verlagen of de impact van de fout te verminderen, om zo goed aan te sluiten op de wensen van de klant. Volg deze training om te leren hoe je de FMEA gebruikt je risico’s te beheersen en je kwaliteit te verhogen. 

Klik hier voor meer informatie over FMEA. 

Process Mining Foundation: 24 augustus 

Ontdek je processen. Gebruik de beschikbare data om processen in kaart te brengen zoals ze werkelijk zijn. Hierbij ontdekken we de mogelijkheid in te zoomen op elk detail om bottlenecks en uitzonderingen te ontdekken, maar ook juist de grote lijn te volgen en het aantal variaties van je proces inzichtelijk te krijgen. Tijdens deze Summer College geven wij de Foundation masterclass van 1 dag.

Klik hier voor meer informatie over Process Mining. 

Yellow Belt Training: 25 augustus 

Tijdens de Yellow Belt training leer je in één dag de basis van Lean en Lean Six Sigma. Bovendien ga je aan de slag met een aantal belangrijke Lean-instrumenten. We sluiten de training af met het spelen van een Lean simulatiegame. Deze training is voor iedereen die zonder voorkennis wil starten met het verbeteren van werkprocessen. 

Klik hier voor meer informatie over Yellow Belt. 

Trainingsagenda 

Hieronder nog kort de trainingsdata en de kosten overzichtelijk weergegeven:
(genoemde prijzen zijn al inclusief de korting en exclusief btw, doorgroeikorting is hier niet van toepassing.)

Summer College ’23 – Juli 

12 en 13 juli Orange Belt training € 700

Summer College ’23 – Augustus 

21 aug Hoshin Kanri € 420
22 aug VSM € 420
23 aug FMEA € 420
24 aug Process Mining foundation € 420
25 aug Yellow Belt training
€ 335

Extra korting?

Volg je 2 Masterclasses, dan krijg je extra korting. Beide Masterclasses samen kosten € 800.
Wanneer je 3 Masterclasses volgt dan kost dit € 1.150.

Wanneer je vragen hebt over deze Summer College, neem dan contact op met onze collega’s op 030 227 0000 of stuur je vraag naar info@bureautromp.nl.

Contact

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.