Slimmer werken,
blije klanten

Inschrijven gratis Lean webinars

Agenda Lean webinars:

22 juni 11:00, In korte tijd producten en diensten ontwikkelen met een Design Sprint

Tijdens een Design Sprint ontwikkel je in een week tijd een door de klant gevalideerd prototype van een product of dienst. Een onmisbare vaardigheid wanneer je snel wilt reageren op kansen/bedreigingen in de markt. Mijn gastspreker Frank Verhelst legt uit hoe je dit doet. Hij is adviseur/trainer op gebied van Design Sprinting bij onze collega’s van Agile Scrum Groep.

Schrijf je in

20 juli 11:00, Hoe haal je het maximale uit je dagstart?

Een dagstart is niet vanzelfsprekend effectief. Hoe bespreek je de belangrijkste zaken en zorg je ervoor dat de dagstart motiverend werkt voor het team? Tijdens deze webinar deelt consultant Rogier Schopman zijn ervaringen en legt hij je uit hoe je het maximale uit de dagstart haalt.

Schrijf je in

Over onze webinars

Eén keer per maand op dinsdag om 11:00 uur organiseert Bureau Tromp een halfuur durende webinar over de Lean Six Sigma methodiek. Eén van onze ervaren consultants deelt zijn kennis en ervaring met je tijdens deze Lean Webinars. Daarnaast hebben we speciale Lean Webinars uit de praktijk waarin gastsprekers vertellen over de toepassing van Lean binnen hun organisatie. Tijdens de webinars is er veel ruimte voor vragen, discussie en input van de deelnemers. Zodoende kunnen we blijven leren van elkaar.

Deze webinars gaan bijvoorbeeld dieper in op de verschillende tools uit de zogeheten Lean Six Sigma ‘gereedschapskist’. We bespreken hoe deze tools het beste ingezet kunnen worden om een cultuur te creëren waarbij continu verbeteren vanzelfsprekend is. Na het volgen van deze webinars heb je je kennis over Lean Six Sigma vergroot en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van procesoptimalisatie.

Contact