Slimmer werken,
blije klanten

Inschrijven gratis Lean webinars

Eerstvolgende webinar: Customer Journey Mapping in 5 stappen | 20 april 11:00 uur gratis inschrijven

Eén keer per maand op dinsdag om 11:00 uur organiseert Bureau Tromp een halfuur durende webinar over de Lean Six Sigma methodiek. Eén van onze ervaren consultants deelt zijn kennis en ervaring met je tijdens deze Lean Webinars. Daarnaast hebben we speciale Lean Webinars uit de praktijk waarin gastsprekers vertellen over de toepassing van Lean binnen hun organisatie. Tijdens de webinars is er veel ruimte voor vragen, discussie en input van de deelnemers. Zodoende kunnen we blijven leren van elkaar.

Deze webinars gaan bijvoorbeeld dieper in op de verschillende tools uit de zogeheten Lean Six Sigma ‘gereedschapskist’. We bespreken hoe deze tools het beste ingezet kunnen worden om een cultuur te creëren waarbij continu verbeteren vanzelfsprekend is. Na het volgen van deze webinars heb je je kennis over Lean Six Sigma vergroot en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van procesoptimalisatie.

Hoe werkt het?

De onderwerpen van de webinars staan beschreven in de agenda, deze wordt regelmatig geüpdatet. Inschrijven doe je via onderstaande buttons. De inschrijving verloopt via Zoom. Je kunt ongelimiteerd en kosteloos deelnemen aan de webinars.

Agenda Lean webinars:

20 april 11:00, Customer Journey Mapping in 5 stappen

Een Customer Journey Map is een visuele weergave van de interacties van je klanten met je organisatie, services en producten. Zodoende leer je je klanten en je organisatie heel goed kennen en vind je verbetermogelijkheden. In deze webinar legt consultant Jelle Marius je uit hoe je in 5 stappen een Customer Journey Map maakt.

Schrijf je in

Contact

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.