Slimmer werken,
blije klanten

Twee keer in de maand op dinsdag om 11:00 uur organiseert Bureau Tromp een halfuur durende webinar over de Lean Six Sigma methodiek. Eén van onze ervaren consultants deelt zijn kennis en ervaring met je tijdens deze Lean Webinars. Tijdens de webinars is er veel ruimte voor vragen, discussie en input van de deelnemers. Zodoende kunnen we blijven leren van elkaar.

Deze webinars gaan bijvoorbeeld dieper in op de verschillende tools uit de zogeheten Lean Six Sigma ‘gereedschapskist’. We bespreken hoe deze tools het beste ingezet kunnen worden om een cultuur te creëren waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is. Na het volgen van deze webinars heb je je kennis over Lean Six Sigma vergroot en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van procesoptimalisatie.

Hoe werkt het?

De onderwerpen van de webinars staan beschreven in de agenda, deze wordt regelmatig geüpdatet. Inschrijven doe je via onderstaande buttons. De inschrijving verloopt via Zoom. Je kunt ongelimiteerd deelnemen aan de webinars.

Agenda Lean webinars

Dinsdag 18 augustus – 11:00 uur: Lean Six Sigma in de praktijk bij Radboud UMC
Tijdens deze webinar verwelkomen wij Dorien Lugtenberg, Lean Six Sigma Black Belt binnen Radboud UMC – Laboratorium voor Diagnostiek. De afgelopen jaren hebben wij voor hen opleidingen, coaching en consultancy verzorgd. Dorien vertelt over haar praktijkervaring als Black Belt. De successen, de uitdagingen en wat we daarvan leren.

Contact