Slimmer werken,
blije klanten

Eén keer per maand op dinsdag om 11:00 uur organiseert Bureau Tromp een halfuur durende webinar over de Lean Six Sigma methodiek. Eén van onze ervaren consultants deelt zijn kennis en ervaring met je tijdens deze Lean Webinars. Daarnaast hebben we speciale Lean Webinars uit de praktijk waarin gastsprekers vertellen over de toepassing van Lean binnen hun organisatie. Tijdens de webinars is er veel ruimte voor vragen, discussie en input van de deelnemers. Zodoende kunnen we blijven leren van elkaar.

Deze webinars gaan bijvoorbeeld dieper in op de verschillende tools uit de zogeheten Lean Six Sigma ‘gereedschapskist’. We bespreken hoe deze tools het beste ingezet kunnen worden om een cultuur te creëren waarbij continu verbeteren vanzelfsprekend is. Na het volgen van deze webinars heb je je kennis over Lean Six Sigma vergroot en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van procesoptimalisatie.

Hoe werkt het?

De onderwerpen van de webinars staan beschreven in de agenda, deze wordt regelmatig geüpdatet. Inschrijven doe je via onderstaande buttons. De inschrijving verloopt via Zoom. Je kunt ongelimiteerd en kosteloos deelnemen aan de webinars.

Agenda Lean webinars:

17 november 11:00, Lean & RPA bij Cannock

Cannock gelooft in een constant vernieuwende manier van credit management. Een manier waarbij elk contactmoment in het betaalproces een kans is om de relatie met de klant te versterken. Credit experience noemen ze dat. Bureau Tromp helpt Cannock bij hun Lean verbeterprogramma.

Deze webinar hebben we Fred Meijer als gastspreker. Hij is Senior Business Improver bij Cannock. Naast Lean gebruikt hij Robotic Process Automation (RPA) om processen nog sneller en beter te maken. Vandaag ga ik met hem in gesprek over het verbeterprogramma binnen Cannock en hoe Lean en RPA elkaar versterken.

15 december 11:00, Standaardiseren met SOP in 5 stappen (+ een template)

Door werkzaamheden te standaardiseren borg je de efficiëntie in processen en creëer je rust voor de medewerkers. Om dit te realiseren gebruiken we binnen Lean veelal een SOP, wat staat voor ‘Standard Operating Procedure’. In deze webinar legt consultant Jelle Marius je uit wat een SOP is en hoe je deze tool inzet binnen jouw organisatie.

Webinars terugkijken

20 oktober 11:00, Draagvlak creëren voor Lean Six Sigma

Onderzoek wijst uit dat draagvlak voor Lean Six Sigma de belangrijkste kritische succesfactor is. Dit draagvlak is niet altijd voldoende aanwezig. Hoe ga je hiermee om? In deze webinar geeft consultant Jelle Marius je tips hoe je draagvlak voor Lean Six Sigma vergroot en/of vasthoudt.

Bekijk hier de presentatie terug van het Lean Webinar Draagvlak creëren voor Lean Six Sigma.

Contact