Slimmer werken,
blije klanten

lean webinar

Elke dinsdag en donderdag om 11:00 uur organiseert Bureau Tromp een halfuur durende webinar over de Lean Six Sigma methodiek. Eén van onze ervaren consultants deelt zijn kennis en ervaring met je tijdens deze Lean Webinars. Tijdens de webinars is er veel ruimte voor vragen, discussie en input van de deelnemers. Zodoende kunnen we blijven leren van elkaar.

Deze webinars gaan bijvoorbeeld dieper in op de verschillende tools uit de zogeheten Lean Six Sigma ‘gereedschapskist’. We bespreken hoe deze tools het beste ingezet kunnen worden om een cultuur te creëren waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is. Na het volgen van deze webinars heb je je kennis over Lean Six Sigma vergroot en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van procesoptimalisatie.

Hoe werkt het?

De onderwerpen van de webinars staan beschreven in de agenda, deze wordt regelmatig geüpdatet. Inschrijven doe je via onderstaande buttons. De inschrijving verloopt via Zoom. Je kunt ongelimiteerd deelnemen aan de webinars.

Agenda Lean webinars

Dinsdag 31 maart – 11:00 uur: Big data & Process Mining
Bij Process Mining gebruiken we de gegevens uit een proces om te kijken hoe goed dit wordt uitgevoerd. Deze Lean Webinar neemt je kort mee in de wereld van Big Data, process mapping & process mining. Onze expert Paul van Schaïk heeft meerdere Process Mining trajecten uitgevoerd bij zowel profit als non-profit organisaties.


Donderdag 2 april – 11:00 uur: Meten, data verzamelen en analyseren…ook dat is Lean! 
Wat is een beslissing waard als je een gebrekkige onderbouwing hebt? Lean is laagdrempelig maar zonder feiten weet je niet waar je staat en in hoeverre je je doel hebt bereikt. Lean is daarom ook meten, data verzamelen en analyseren. Massimo Schutte legt je uit hoe je dit aanpakt.


Dinsdag 7 april – 11:00 uur: Processen verbeteren met A3
Wie kent het niet? We willen veel veranderen, maar komen er amper aan toe. Wanneer we er dan mee beginnen, maken we het vaak te groot en verzanden de goede initiatieven. Verbeteren met A3 is dé manier om gestructureerd in kleine stapjes te verbeteren. In deze webinar legt Lidewij Kooiman je uit hoe een A3 eruitziet en hoe je het in praktijk toepast.

 

Contact

[sg_popup id=1]