Slimmer werken,
blije klanten

Inschrijven gratis Lean webinars

webinar leanAgenda Lean webinars:

Lean Webinar: Start je project met een Project Charter  | 21 maart 2023 11:00

Een goed begin is het halve werk. Dat gaat zeker op voor Lean Six Sigma verbeterprojecten. Het projecthandvest helpt je om de belangrijkste zaken in kaart te brengen en af ​​te stemmen. In dit webinar legt consultant Jelle Marius uit hoe je de projectcharter inzet en geeft hij je tips voor een goede start.

Over onze webinars

Elke derde dinsdag van de maand om 11:00 organiseert Bureau Tromp een halfuur durende webinar over de Lean Six Sigma methodiek. Eén van onze ervaren consultants deelt zijn kennis en ervaring met je tijdens deze Lean Webinars. Daarnaast hebben we speciale Lean Webinars uit de praktijk waarin gastsprekers vertellen over de toepassing van Lean binnen hun organisatie. Tijdens de webinars is er veel ruimte voor vragen, discussie en input van de deelnemers. Zodoende kunnen we blijven leren van elkaar.

Deze webinars gaan bijvoorbeeld dieper in op de verschillende tools uit de zogeheten Lean Six Sigma ‘gereedschapskist’. We bespreken hoe deze tools het beste ingezet kunnen worden om een cultuur te creëren waarbij continu verbeteren vanzelfsprekend is. Na het volgen van deze webinars heb je je kennis over Lean Six Sigma vergroot en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van procesoptimalisatie.

Contact

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.