Slimmer werken,
daar helpen wij organisaties bij

Vrijdag 21 april 2023

Houd jij je als lean manager bezig met het bouwen van een zichzelf steeds verbeterende en lerende organisatie? Wil jij je verder verdiepen in deze rol en en ben je daarom op zoek naar een passende opleiding die meer omvat dan alleen procesverbeteringstools en -technieken? Dan is de Leergang Lean Leadership: next level!  iets voor jou.

Om jou kennis te laten maken met deze nieuwe opleiding, die Avicenna heeft ontwikkeld samen met Bureau Tromp, organiseren we een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst op vrijdag 21 april gaan we uitgebreid in op het hoe & waarom deze leergang een opleiding Lean Leadership: next level is. Wat gaat deze leergang jou brengen?

Programma informatiemiddag

Datum:  vrijdag 21 april 2023
Locatie: Amrath Berghotel Amersfoort
Tijd: 14.30 – 18.00 uur

  • 14.30-15.00 uur: inloop
  • 15.00-15.30 uur: introductie door Frank Seine (Directeur Avicenna Academie voor Leiderschap) en Boudijn Driesen (Managing Director Bureau Tromp)
  • 15.30-17.00 uur: introductie van de leergang en verdieping op één van de centrale thema’s uit de leergang door drs. Arnold Bosch
  • 17.00-18.00 uur: netwerkborrel

Schrijf je in voor de informatiemiddag!

Gastspreker drs. Arnold Bosch

Arnold Bosch heeft 10 jaar een omvangrijk continuous improvement project geleid bij een bekend internationaal concern. De inzichten die hij hierbij heeft vergaard deelt hij graag met leiders die in hun eigen organisatie een strategisch belangrijke verandering willen (gaan) vormgeven. Arnold ziet uit naar de dialoog met jou op 21 april.

Heb je nog vragen?

Neem contact op via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl We helpen je graag verder!

 

 

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.