Slimmer werken,
blije klanten

Lean Six Sigma Yellow Belt Training

De Lean Six Sigma Yellow Belt Training is een ééndaagse training waar alle basisprincipes van Lean en Six Sigma worden behandeld om een eerste indruk te geven over deze methode(n) van procesverbetering binnen organisaties.

Het maakt hierbij niets uit hoe groot de organisatie is of in welke branche het zich bevindt. Naast de belangrijkste theorieën wordt er gewerkt aan een case zodat iedereen kan ervaren hoe de kennis meteen toegepast kan worden binnen verschillende processen.

Lean Six Sigma Yellow Belt Training Bureau Tromp

Voor wie is de Lean Six Sigma Yellow Belt Training geschikt?

De Yellow Belt is geschikt voor iedereen die zich (verder) wil verdiepen in Lean en Six Sigma en deze kennis wil gebruiken in zijn of haar eigen werkzaamheden, binnen een afdeling of eventueel zelfs privéleven. Daarnaast is het erg geschikt om erachter te komen of het halen van de Lean Six Sigma Green Belt Training een extra toegevoegde waarde is voor jou of jouw bedrijf.

Wat kan ik verwachten?

Naast een gezellige dag, inclusief uitgebreide lunch, waar je de belangrijkste tips en tricks van Lean Six Sigma ontdekt, ga je dit zelf ervaren door een praktijksimulatie uit te voeren met jouw medekandidaten. Na afloop ontvangt iedereen een officieel internationaal Yellow Belt certificaat, geaccrediteerd door CSSC,  waarmee je aan kan tonen dat je de grondbeginselen van Lean Six Sigma eigen hebt gemaakt. Daarnaast is het een zeer goede aanvulling voor jouw CV.

Yellow belt Bureau Tromp

Waar kan ik me aanmelden?

Wil jij een upgrade geven aan je CV en je kennis verbreden op het gebied van Lean Six Sigma? Schrijf je dan nu in voor een van onze Lean Six Sigma Yellow Belt Trainingen of neem alvast een optie en beslis later.

Anderen over de Lean Six Sigma Yellow Belt Training

Eerst weten wat anderen van de Yellow Belt Training vonden? Op Springest, een vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen, krijgt Bureau Tromp een 8,6 voor deze Yellow Belt Training. Bekijk hier de reviews van de mensen die al zijn voorgegaan!

Dit artikel delen op social media:

Over de auteur: Bureau Tromp

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.