Slimmer werken,
daar helpen wij organisaties bij

Robotic Process Automation training

Je processen zijn arbeidsintensief en bestaan uit veel repeterende werkzaamheden. Je zou ze willen stroomlijnen of automatiseren. Maar niet ieder proces is een kernproces en rechtvaardigt een groot project of hoge ICT-investeringen. Robotic Process Automation (RPA) is hier de oplossing voor. Met RPA stroomlijn je processen snel, eenvoudig en met lage kosten. En zonder aanpassingen in je ICT-infrastructuur. Met RPA bouw je een ‘virtuele medewerker’ die de repeterende handelingen voor je uitvoert. Je medewerkers krijgen daardoor meer tijd om écht waarde te creëren voor de klant.

Klassikaal en online
De Robotic Process Automation training wordt zowel online als klassikaal gegeven. Geef bij het inschrijven jouw voorkeur aan. 

De voordelen van RPA

  • Snel resultaat
  • Met bestaande ICT, geen grote aanpassingen nodig
  • Beperkte inzet, altijd een positieve business case

InhoudDuurCertificeringKostenInschrijven

Inhoud van de Robotic Process Automation training

Tijdens deze training leer je de essentiële ‘ins’ en ‘outs’ van RPA. Hierdoor weet je na afloop wat interessante en geschikte processen binnen jouw organisatie zijn voor RPA en heb je handvatten die je helpen bij het ontwijken van de valkuilen die vaak bij een eerste RPA implementatie voorkomen. Zo zorg je ervoor dat je de geschikte kennis van RPA in huis hebt en voorkom je fouten bij een implementatie.

Resultaten na het volgen van de RPA training

Na afloop van deze training ben je in staat om antwoord te geven op de volgende vragen:

  • Waarom is RPA al dan niet geschikt voor jouw organisatie?
  • Wat zijn de voordelen van RPA?
  • Welke processen zijn geschikt voor RPA?
  • Wat zijn de valkuilen van een RPA implementatie?
  • Wat is er voor nodig om een goede start te maken met RPA?

Hoe lang duurt de RPA foundation training?

De RPA foundation training duurt 1 dag. De RPA Essentials training duurt 2 dagen. De trainingsdag is van 9.30 tot 16.00 uur.

Onder het tabblad ‘Inschrijven‘ vind je alle trainingsdata.

Onze trainers

De RPA training wordt door onze ervaren RPA consultants. Onze trainingen worden op basis van ruim 900 reviews beoordeeld met een 9 (bron: Feedback Company).

Ter afsluiting van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Investering

De kosten voor deelname zijn € 525,-. (excl. 21% BTW & 0% BTW voor particulieren en organisaties met een BTW-vrijstelling) per dag. Dit is inclusief alle trainingsmaterialen, certificaat van deelname en faciliteiten (lunch, drankjes etc.). Heb je al eerder een training bij ons gevolgd, dan ontvang je altijd 10% korting op al onze trainingen.

Direct inschrijven

Offerte per mail

In-company

Wil je deze training in-company organiseren? Dat kan vanaf 4 deelnemers. Bel op 030 227 0000 of mail en we sturen je een offerte toegespitst op jouw situatie.

Open inschrijving

De trainingen vinden plaats in:

  • Houten – Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)

Robotic Process Automation Foundation

Woe. 27 november 2024 in Houten - Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)

De RPA Foundation training is geschikt voor RPA-beginnelingen. Ben je wel geïnteresseerd in RPA, maar weet je nog niet waar en hoe je moet beginnen? Dan is deze training geschikt voor jou!

Inschrijven

Optie nemen

Robotic Process Automation Essentials

Woe. 27 november 2024 in Houten - Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)

De RPA Foundation training is geschikt voor RPA-beginnelingen. Ben je wel geïnteresseerd in RPA, maar weet je nog niet waar en hoe je moet beginnen? Dan is deze training geschikt voor jou! Trainingsdata: 27 + 29 november 2024.

Inschrijven

Optie nemen

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.