Slimmer werken,
blije klanten

Onze Lean Six Sigma trainingen

Met de juiste Lean Six Sigma training verbeter je zelf je bedrijfsprocessen. Onze trainingen variëren van basisniveau tot (ver)gevorderd. Al onze trainingen zijn ook beschikbaar in het Engels.

Goede Lean Six Sigma trainingen zijn opgesteld volgens wereldwijde, erkende ASQ-standaarden. Alleen trainingen volgens deze standaarden garanderen dat je alle belangrijke instrumenten van Lean Six Sigma leert.

De Lean Six Sigma basistraining heet de Yellow Belt. De Lean Six Sigma Orange Belt training is de tussenstap tussen de Yellow Belt en de Green Belt training. Gevorderden volgen de Green Belt training en de echte professionals worden uiteindelijk Black Belt of Master Black Belt. Voor leidinggevenden is er een aparte Lean Six Sigma training: Champion.

Yellow Belt training: De basis van Lean Six Sigma

Met de Lean Six Sigma Yellow Belt opleiding leer je in één dag de grondbeginselen van Lean Management én Six Sigma. Naast deze complete basiskennis gaan we dieper in op de wijze waarop een Lean Six Sigma (project)organisatie is ingericht en gaan we praktisch aan de slag met de geleerde instrumenten.

Meer informatie

Orange Belt training: De basis-plus: leer over Lean in een verbeterproject

In de Orange Belt cursus leer je in twee dagen de achtergrond en theorie van Lean Six Sigma. We leren je hoe de Orange Belt Lean Six Sigma methodiek in een verbeterproject wordt toegepast om klantwaarde toe te voegen.

Meer informatie

Green Belt training: Lean Six Sigma voor projectleiders

Voor toekomstige projectleiders is de Lean Six Sigma Green Belt opleiding ideaal. In 6 dagen oefen je met alle instrumenten en leer je de bijbehorende theorie. Deze Green Belt training sluit af met een theorie- en praktijkexamen. Hiermee worden jouw Lean Six Sigma capaciteiten wereldwijd erkend.

Meer informatie

Black Belt training: Lean Six Sigma voor experts

Wil je het boegbeeld voor Lean zijn binnen jouw organisatie? Met een afgeronde Black Belt stuur je de Green en Yellow Belts aan in de projecten die zij uitvoeren. Voor vragen en een visie komen ze bij jou! Deze 10-daagse opleiding geeft jou alle kennis van Lean Six Sigma, oftewel het veranderen van organisaties en processen.

Meer informatie

Master Black Belt training: Het hoogst haalbare niveau

Tijdens 10-daagse Master Black Belt opleiding word je opgeleid tot een echte Lean Six Sigma professional. Je wordt een expert met diepgaande kennis en ervaring van alle aspecten van Lean Six Sigma. Een Master Black Belt is verantwoordelijk voor het invoeren en uitvoeren van (vaak) complexe procesverbetering en het begeleiden van andere Belts binnen de organisatie (met nadruk op de Black Belts). Een Master Black Belt heeft veel kennis van procesverbetering en de daarbij horende veranderingen. Je bent in staat om de juiste verbeterinitiatieven te selecteren en uit te voeren.

Meer informatie

Champion: Lean Six Sigma voor het management

Lean Six Sigma projecten die uitgevoerd worden binnen jouw organisatie vragen om jouw aansturing. Als opdrachtgever weet je welke vragen je moet stellen aan de Lean Six Sigma projectleiders. Met de Lean Six Sigma Champion opleiding leer je de basis van Lean en Six Sigma en vooral de rol van effectief management in Lean Six Sigma organisaties.

Meer informatie

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.