Slimmer werken,
blije klanten

Lean Six Sigma Green Belt Training

De Lean Six Sigma Green Belt Training is het vervolg op de Lean Six Sigma Yellow Belt Training. In deze 6-daagse training leer je nog meer over Lean Six Sigma zodat je geschikt bent om mensen met een Yellow Belt aan te sturen en zelf Lean Six Sigma projecten te begeleiden.

Lean Six Sigma Green Belt Training Bureau Tromp

Voor wie is de Lean Six Sigma Green Belt Training geschikt?

Iedereen die de Lean en Six Sigma methodieken toe wil kunnen passen in de praktijk, om daarmee problemen in processen op te sporen, te analyseren en te verminderen, is geschikt voor deze training. Ook mensen die zelf Lean Six Sigma projecten willen begeleiden zijn hier aan het juiste adres.

Wat kan ik verwachten?

In zes dagen (3 x 2 dagen), worden alle Lean Six Sigma instrumenten aangeboden om er daarna zelf mee aan de slag te gaan. Aan de hand van het DMAIC (Define, Measure, Analyze, Improve en Control) principe is het trainingsprogramma samengesteld. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het toepassen van alle tools door middel van praktijksimulaties. Tussen de blokken door worden er huiswerkopdrachten meegegeven die behandeld worden tijdens de volgende ontmoeting.

Na afloop van de training vindt er een theorie examen plaats. Na het behalen van dit examen ontvang je het officiële Lean Six Sigma Green Belt certificaat, geaccrediteerd door CSSC, die internationaal erkend is.

Waar kan ik me aanmelden?

Zie jij jezelf als toekomstig leider van Lean Six Sigma projecten? Schrijf je dan nu in voor een van onze Lean Six Sigma Green Belt Trainingen of neem alvast een optie en beslis later.

Anderen over de Lean Six Sigma Green Belt Training

Eerst weten wat anderen van de Green Belt Training vonden? Op Springest, een vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen, krijgt Bureau Tromp een 8.6 voor deze Green Belt Training. Bekijk hier de reviews van de mensen die al zijn voorgegaan!

Deel dit artikel op social media:

Over de auteur: Bureau Tromp

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.