Slimmer werken,
blije klanten

Process Mining

Als manager ben je verantwoordelijk voor de presteren van jouw afdeling. Maar weet je eigenlijk wel exact hoe je processen presteren? Of zelfs verlopen? Natuurlijk zijn er periodiek dashboards die je prestaties weergeven, maar die informatie is vaak niet compleet of gedateerd.

Stuur op feiten met Process Mining

Process Mining is een aanvulling op de Lean Six Sigma toolbox. Met slimme software brengen we je processen in kaart en geven we op ieder moment een exact inzicht in de prestaties van jouw proces. De data van duizenden producten, diensten of casussen worden gecombineerd om visueel te maken hoe het gangbare proces eruitziet, maar ook wat de afwijkingen zijn ten opzichte van de ‘happy flow’

3 redenen om nu te starten met Process Mining

  • Objectiveer je processen. Breng met data processen objectief in kaart
  • Stuur je processen met slimme software. Wij sturen liever niet op intuïtie, maar op basis van feiten.
  • Visualeer je processen. De happy flow, afwijkingen en bottlenecks zijn in één oogopslag zichtbaar; erg handig bij het presenteren van het oude of verbeterde proces.

Weten wat Process Mining voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze Black Belts hebben ruime kennis en ervaring met process mining als aanvulling op de Lean toolbox. Bel ons op 020 2611 875 om te bespreken wat Process Mining voor jouw organisatie kan betekenen, of stuur een mail naar info@bureautromp.nl.

Ook bieden wij trainingen aan.

Al onze trainingen zijn op individuele basis te volgen door je in te schrijven. Wil je meerdere personen inschrijven? Dan is het al snel voordelig om een in-company training te plannen. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden! We zijn te bereiken op 020 – 2611 875 en info@bureautromp.nl.

Contact