Slimmer werken,
blije klanten

Lean Six Sigma Advies & Coaching

Cultuur van continu verbeteren: de Lean Transformatie

Hoe ziet een organisatie er uit die weet wat haar klanten belangrijk vinden, waar medewerkers graag willen blijven werken en waar innovatie en ontwikkeling belangrijk zijn om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen? Welke waarden en principes hanteren ze? Wat verwacht men van het management? In de  afgelopen 10 jaar hebben we tal van organisaties mogen begeleiden tijdens hun Lean Transformatie.

Wij gaan veel verder dan alleen het efficiënt maken van processen door het wegnemen van verspillingen (procesoptimalisatie). We gaan werken aan een cultuur van continu verbeteren waarin de houding “wat ik vandaag doe (voor mijn klanten), kan ik morgen beter” centraal staat. Samen kijken we naar wat jouw organisatie nodig heeft, bepalen we de lange termijn visie en begeleiden we jullie tijdens de Lean Transformatie. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk vast onze referenties.

Lean Transformatie

Bedrijfscoaching (Lean coach)

Lean en Six Sigma leer je het beste door te doen. Door zelf projecten uit te voeren en ervaring op te doen. Het kan zijn dat je ergens tegenaan loopt: Heb je de juiste data verzameld? Klopt je analyse? Welk proces is geschikt voor procesoptimalisatie? Of hoe zorg ik dat Lean onderdeel wordt van de bedrijfscultuur? Voor deze (en alle andere) vragen hebben we een ervaren (Black Belt) bedrijfscoach die jou bij kan staan. Deze bedrijfscoaching kan telefonisch of op locatie plaatsvinden en bieden we aan in drie niveaus: 6, 12 of 18 uur begeleiding. Hoe meer tijd we samen hebben, hoe regelmatiger, inhoudelijker en persoonlijker we begeleiding kunnen bieden.

De kosten voor deze bedrijfscoaching bedragen:

  • 6 uur  € 900,-
  • 12 uur € 1.500,-
  • 18 uur € 2.100,-

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zelf een Lean team leren coachen?

Heb je zelf ervaring met Lean & Six Sigma en het verbeteren van processen?  Heb je een Green Belt of Black Belt op zak en zoek je meer verdieping? Leer hoe je een team helpt niet alleen slimmer te werken, maar om ook echt alles uit zichzelf te halen in de Lean Team Coach opleiding.

Vraag een adviesgesprek of een offerte aan over Lean consulting.

Lean transformatie Adviseur & trainer: Jelle Marius

Vul het formulier in en vraag een adviesgesprek aan met adviseur en trainer Jelle Marius. Ontvang je liever een offerte? Laat het ons dan weten in onderstaand formulier.

Liever direct contact? Je kunt ons bereiken op 030 227 0000. We helpen je graag verder.

Contact

Sponsored post_1200x420

Verbeteren met Lean? Lees meer over o.a. Lean tools en tips mét praktische voorbeelden waarmee je vandaag al kunt starten!
Download gratis