Slimmer werken,
blije klanten

Wat zijn de begin- en eindtijden van de trainingen en waar vinden deze plaats?

Tijden

Elke training begint rond 9.30 uur en is in de meeste gevallen tussen 16.00 uur en 16.30 uur afgelopen. De lunch wordt op deze dagen verzorgd. Natuurlijk is er ook ruimte voor koffie en/of theepauzes, dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Locatie

Alle trainingen vinden plaats in Meeting Plaza, Utrecht. Deze locatie is te vinden in Hoog Catharijne, Utrecht Centraal Station.

De locatie is:
Meeting Plaza Utrecht
Godebaldkwartier 20
3511 DX Utrecht

Routebeschrijving

Vanuit Parkeergarage Moreelsepark:
Neem de uitgang Hoog Catharijne, loop het winkelcentrum in met de Albert Heijn en vervolgens de AKO aan je linkerhand. Loop ongeveer 100 meter rechtdoor tot je op bakkerij Tamminga afloopt. Direct rechts om de hoek vind je de entree van kantorencomplex ‘Cluetinckborch’. Bel aan bij Meeting Plaza en neem de lift naar de tweede etage.

Vanuit parkeergarage radboud:
Neem de uitgang Hoog Catharijne, steek het plein schuin over en houd de winkel Claudia Sträter aan je rechterhand. Volg de blauwe borden richting ‘kantoren Cluetinkborch’. Direct links om de hoek vind je de entree van kantorencomplex ‘Cluetinckborch’. Bel aan bij Meeting Plaza en neem de lift naar de tweede etage.

Vanuit Parkeergarage Stationsstraat:
Neem de uitgang Hoog Catharijne, loop het winkelcentrum in met de Media Markt aan je linkerhand. Volg de blauwe borden richting Vredenburg en ga linksaf bij de winkel Cool Cat. Je ziet aan je rechterhand de winkel Claudia Sträter, loop hieromheen en volg de blauwe borden richting ‘kantoren Cluetinkborch’. Direct om de hoek vind je de entree van kantorencomplex ‘Cluetinckborch’. Bel aan bij Meeting Plaza en neem de lift naar de tweede etage.

Met het openbaar vervoer:
Loop vanaf Utrecht CS richting Winkelcentrum ‘Hoog Catharijne’. Na ongeveer 100 meter zie je rechts een filiaal van de ABN/AMRO Bank. Ga hier rechtsaf (tussen Didi en de ABN Amro Bank door). Loop om bakkerij Tamminga en Verweij heen, dan direct links om de hoek vind je de entree van het kantorencomplex ‘Cluetinckborg’. Bel aan bij Meeting Plaza en neem de lift naar de tweede etage.

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.