Slimmer werken,
blije klanten

masterclasses

Onze Masterclasses

Naast Lean Six Sigma trainingen kun je ook bij ons terecht voor verschillende masterclasses. Deze masterclasses bieden wij aan in 4 thema’s en zijn de perfecte aanvulling op jouw training. Vergroot je kennis en ga aan de slag met RPA, Process Mining, Kanban of Minitab!

*Wist je dat je bij Bureau Tromp 10% korting krijgt op je vervolg training? Klik hier voor meer informatie.

Masterclass: Robotic Process Automation

Het robotiseren van eenvoudige, repeterende digitale processen is al jaren gaande. Met name de financiële instellingen en beursgenoteerde bedrijven hebben hierin grote stappen gezet. Nu de software voor robotisering steeds toegankelijker wordt, haken ook de grootzakelijke en MKB-bedrijven aan. RPA Experts helpt organisaties bij het succesvol implementeren van Robotic Process Automation (RPA) door middel van advies, development en trainingen. Wil jij ook toekomstgerichte werkprocessen?

Meer informatie

Masterclass: Process Mining

Diepgaande analyse van werkprocessen is tijdrovend en levert lang niet altijd een objectief beeld op. Dit terwijl er met minimale hoeveelheid data al snel inzicht verkregen kan worden in processen. Met behulp van Process Mining software verzamel je deze data en voer je snel analyses uit. Daarmee is kennis van Process Mining een onmisbare toevoeging aan de rugzak van een Lean Six Sigma procesverbeteraar.

Meer informatie

Masterclass: Kanban

Teams die volgens de Kanban Methodiek werken worden gekenmerkt door extreme wendbaarheid, hoge snelheid, en hoge kwaliteit. In deze cursus leer je wat de methodiek inhoudt en hoe je de methodiek kunt introduceren in jouw organisatie.

Meer informatie

Masterclass: Minitab (basis of gevorderd)

Vind je statistiek lastig of wil je gewoon meer weten over het gebruik van Minitab? Dan is de Minitab cursus wat voor jou. In deze cursus leer je alle principes van Minitab, hierbij leer je hoe je tijdens alle stappen van de DMAIC Minitab moet gebruiken voor zowel normaal als niet-normaal verdeelde data.

Meer informatie

[sg_popup id=1]