Slimmer werken,
blije klanten

Onze Masterclasses

Naast Lean Six Sigma trainingen kun je ook bij ons terecht voor verschillende masterclasses. Deze masterclasses bieden wij aan in een aantal thema’s en zijn de perfecte aanvulling op jouw training. Vergroot je kennis en ga bijvoorbeeld aan de slag met RPA, Process Mining, Kanban of Minitab!

*Wist je dat je bij Bureau Tromp 10% korting krijgt op je vervolg training of Masterclass? Klik hier voor meer informatie.

Masterclass: Robotic Process Automation

Het robotiseren van eenvoudige, repeterende digitale processen is al jaren gaande. Met name de financiële instellingen en beursgenoteerde bedrijven hebben hierin grote stappen gezet. Nu de software voor robotisering steeds toegankelijker wordt, haken ook de grootzakelijke en MKB-bedrijven aan. RPA Experts helpt organisaties bij het succesvol implementeren van Robotic Process Automation (RPA) door middel van advies, development en trainingen. Wil jij ook toekomstgerichte werkprocessen?

Meer informatie

Masterclass: Process Mining

Diepgaande analyse van werkprocessen is tijdrovend en levert lang niet altijd een objectief beeld op. Dit terwijl er met minimale hoeveelheid data al snel inzicht verkregen kan worden in processen. Met behulp van Process Mining software verzamel je deze data en voer je snel analyses uit. Daarmee is kennis van Process Mining een onmisbare toevoeging aan de rugzak van een Lean Six Sigma procesverbeteraar.

Meer informatie

Masterclass: Kanban

Teams die volgens de Kanban Methodiek werken worden gekenmerkt door extreme wendbaarheid, hoge snelheid, en hoge kwaliteit. In deze cursus leer je wat de methodiek inhoudt en hoe je de methodiek kunt introduceren in jouw organisatie.

Meer informatie

Masterclass: Minitab (basis of gevorderd)

Vind je statistiek lastig of wil je gewoon meer weten over het gebruik van Minitab? Dan is de Minitab cursus wat voor jou. In deze cursus leer je alle principes van Minitab, hierbij leer je hoe je tijdens alle stappen van de DMAIC Minitab moet gebruiken voor zowel normaal als niet-normaal verdeelde data.

Meer informatie

Masterclass: Value Stream Map

De Value Stream Map is het meest gebruikte Lean instrument. Door met medewerkers een uitgebreide visuele beschrijving te maken van het proces, breng je de verspillingen in kaart en leg je de basis voor vele procesverbetering. Wil je weten hoe dat moet? Dan is de Value Stream Map training iets voor jou. In een dag leer je hoe je een Value Stream Map succesvol toepast. Voorkennis van Lean is niet vereist.

Meer informatie

Masterclass: Customer Journey

Binnen Lean staat klantwaarde centraal. Door je klanten te begrijpen en je processen daarop continu aan te passen, ben je in je klanten bij te houden. Maar hoe goed ken jij je klanten? En begrijp je hoe jouw klanten je bedrijf en dienstverlening ervaart? Volg de Customer Journey training om jouw eigen klantreis in kaart te kunnen brengen en daarmee je bedrijf nog beter te maken. Voorkennis van Lean is niet vereist.

Meer informatie

Masterclass: FMEA

Gaat in jouw bedrijf alles ‘first time right’? En heb je de klant ooit gevraagd wat hij niet wil? De Failure Mode & Effect Analysis (FMEA) is een veelgebruikt instrument om deze vragen te beantwoorden. Het is een tool om falen te voorkomen en de kans en impact van fouten te verlagen. Wil je weten hoe FMEA bij jouw bedrijf werkt? Volg dan de FMEA-training. Voorkennis van Lean is niet vereist.

Meer informatie

Masterclass: Hoshin Kanri

“If you don’t know where you are going, any road will lead you nowhere”. Deze quote van Henry Kissinger benadrukt het belang van het maken én het uitvoeren van een strategische planning. Hoshin Kanri is een tool uit Lean management dat daar uitermate geschikt voor is. Volg deze masterclass als je een duidelijke strategie voor je organisatie wil invoeren. 

Meer informatie

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.