Slimmer werken,
blije klanten

Lean Coaching, hulp (op afstand) met Lean Six Sigma

Lean en Six Sigma leer je het beste door het te doen. Zelf projecten uitvoeren en ervaring opdoen. Maar soms heb je een vraag:

  • Heb je de juiste data verzameld?
  • Klopt je analyse?
  • Hoe geef ik zelf een Lean training?
  • Welk proces is het meest geschikt om te verbeteren?
  • Welke communicatiemiddelen kan ik het best gebruiken?
  • Hoe zorg ik dat Lean een onderdeel wordt van mijn bedrijfscultuur?

Voor deze en alle andere Lean Six Sigma vragen is er een ervaren Black Belt die jou kan bijstaan. Dit kan telefonisch of op afroep. Soms kiest een organisatie ervoor om een ervaren Lean Six Sigma adviseur te laten aansluiten bij de projectgroep overleggen.

Lean coaching

Meer zekerheid met Lean Six Sigma coaching

Een ervaren Lean Six Sigma adviseur aan je zijde geeft zekerheid. Vooral als je nog niet zo lang met Lean Six Sigma werkt is het fijn om even te kunnen sparren. Dit zorgt ervoor dat de juiste verbeteringen worden doorgevoerd en dat de projecten eindigen in een succes.

Vragen over onze ondersteuning? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zelf een team leren coachen?

Heb je zelf ervaring met Lean & Six Sigma en het verbeteren van processen?  Heb je een Green Belt of Black Belt op zak en zoek je meer verdieping? Leer hoe je een team helpt niet alleen slimmer te werken, maar om ook echt alles uit zichzelf te halen in de Lean Team Coach opleiding.

De onderwerpen die aan bod komen in deze 4-daagse opleiding zijn flexibel. Op voorhand wordt geïnventariseerd welke praktijksituaties van deelnemers worden behandeld. Er is dus ruime aandacht zijn voor het inbrengen van eigen ervaringen. Het delen van deze ervaringen uit verschillende organisaties en contexten schept altijd nieuwe inzichten.
Daarnaast zal er in de Lean team coach opleiding nieuwe theorie aan bod komen. Theorie die verder gaat dan de standaard Lean- en coachings theorie.

Vraag een adviesgesprek of een offerte aan over Lean consultancy.

Lean transformatie Adviseur & trainer: Jelle Marius

Vul het formulier in en vraag een adviesgesprek aan met adviseur en trainer Jelle Marius. Ontvang je liever een offerte? Laat het ons dan weten in onderstaand formulier.

Liever direct contact? Je kunt ons bereiken op 030 227 0000. We helpen je graag verder.

Contact

Sponsored post_1200x420

Verbeteren met Lean? Lees meer over o.a. Lean tools en tips mét praktische voorbeelden waarmee je vandaag al kunt starten!
Download gratis