Slimmer werken,
daar helpen wij organisaties bij

Bedrijfscoaching

Je hebt medewerkers opgeleid tot Green en/of Black Belt en wilt graag dat zij snel resultaten gaan boeken. Maar wat is de beste volgende stap? Hoe en waar begin je? Wij helpen je graag met bedrijfscoaching.

Het halen een Green of Black Belt certificaat is als het behalen van je rijbewijs. Natuurlijk ken je de regels en ben je in staat de weg op te gaan, maar je gaat je pas comfortabel voelen als je wat rijervaring hebt opgedaan. Juist zo’n eerste fase richting continu verbeteren vraagt veel van een organisatie en haar medewerkers. Het is belangrijk om in het begin de juiste keuzes te maken en de Lean instrumenten goed toe te passen. Dat maakt de eerste stappen lastig voor een beginnend Green of Black Belt projectleider. Bedrijfscoaching biedt dan uitkomst.

Bedrijfscoaching

Onze ervaren Black Belt consultants staan voor je klaar. We begeleiden al 10 jaar lang organisaties bij het toepassen van Lean en Six Sigma. We begrijpen de randvoorwaarden die nodig zijn en herkennen de valkuilen. Samen met jou bepalen we de aanpak en benodigde ondersteuning om snel en succesvol te verbeteren met Lean en Six Sigma.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Telefoonnummer: 06 3812 6220

Email: marius@bureautromp.nl 

Bedrijfscoaching

Jelle Marius

   Consultant    

 

Of stuur mij een bericht via dit contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.


Contact

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.