Slimmer werken,
blije klanten

Susan de Graaf

Ik ben: Susan de Graaf. Marketingmanager bij Bureau Tromp, moeder van Nika en Boris, vriendin van Marco.
Ik woon in Landsmeer en ben blij dat ik werk in het centrum van ‘mijn’ heerlijke Amsterdam! Mijn achtergrond ligt op het online vlak. Ik heb een aantal jaar ervaring als e-commerce manager waarbij ik verantwoordelijk was voor de online sales en de inrichting van webshop platforms. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als online marketeer in fashion, en in die rol verantwoordelijk voor verschillende online kanalen, online marketing (branding & sales) strategieën, en de implementatie hiervan.

Portretfoto's-10

5 termen die mij omschrijven: Plezier, nieuwsgierig, zelfstandig, creatief, tikje eigenwijs.

Ik doe: Ik ben werkzaam als marketingmanager en verantwoordelijk voor het inrichten van de online- en offline marketing activiteiten voor Bureau Tromp.

In mijn vrije tijd: Ben ik druk met mijn twee kinderen, mijn vrienden of met mijzelf ;-) Een rondje door het bos, een museum, een bioscoopje pakken, uit eten, een citytrip; regelmatig trek ik erop uit om de wereld te ontdekken. Met mijn soulmate Marco doe ik graag een dansje in een club of op een festival. Daarnaast houd ik van koken en uit eten gaan. Uiteraard met een goed glas wijn erbij.

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: Ik ben per 1 maart 2016 gestart bij Bureau Tromp als marketingmanager. De mentaliteit van dit moderne bureau past perfect bij mij; ondernemend kunnen zijn en verantwoordelijk voor je eigen agenda. Het vernieuwende karakter van Bureau Tromp zie je terug in de keuze voor de flex-werkspot ‘Spaces’ in hartje Amsterdam. ’s Ochtends bepaal ik waar ik aanschuif (maar ook thuis werken is geen probleem). Ik krijg veel energie van het meewerken aan de groei van het bureau en zie volop kansen!