Slimmer werken,
blije klanten

Nena Snoeren

Ik ben: Nena Snoeren. Zo’n eenkennige Amsterdamse waarvoor de ring voelt als een ring van vuur waar je mij niet heel soepel doorheen krijgt. Aan de andere kant blijkt het echter altijd gezellig. Vooral aan de andere kant van de wereld eigenlijk; zoals menig ander houd ik van reizen. Na mijn bachelor Media en Cultuur aan de UvA te hebben behaald, wilde ik een jaartje niet studeren voor ik aan mijn master zal beginnen in september 2017. Naast de veelzijdige administratieve functie die ik vervul bij Bureau Tromp werk ik bij een culturele bioscoop in Oud-West, waar mijn liefde voor bewegend beeld goed tot recht komt.

nena-snoeren-bureau-tromp

Een paar termen die mij omschrijven: Direct, trouw, fanatiek, eigenaardig, vooruitstrevend en soms een tikje te chaotisch.

Ik doe: De inschrijvingen worden door mij verwerkt en ik zorg dat de juiste trainingsmaterialen op de juiste plek aanwezig zijn. De leuke gratis poster die je krijgt als je er een aanvraagt of een recensie achterlaat, worden door mij verstuurd. Ook pak ik verschillende dingen op die geregeld moeten worden: een manusje-van-alles dus! Dit doe ik op flexibele tijden door de week, wat het werk, onder andere, zo fijn maakt.

In mijn vrije tijd: Als echte waterrat breng ik veel tijd door in mijn badpak. Het liefst zwem ik buiten maar als het te koud is, ga ik graag naar een zwembad. Ook fiets ik me op een vrije dag te vaak een slag in de rondte –en in m’n wiel- langs familie en vrienden om samen thuis of in kroegjes een biertje te drinken en ouderwets een spelletje te spelen. Waar bovendien de live muziek te vinden is, vind je mij: een gelukzalige glimlach op m’n gezicht.

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: De sfeer binnen het team is erg fijn en de flexibele werkplek aan de Herengracht idem. Er is altijd ruimte voor op- of aanmerkingen en er wordt regelmatig overlegd wat er beter kan. Dit zorgt voor een oprechte betrokkenheid met elkaar en het werk. Je wordt vrijgelaten om je eigen manier te vinden waarop je het werk zo goed mogelijk kan doen. Hiermee is het werken bij Bureau Tromp prettig en leerzaam: een negen. Teamuitje naar de Bahama’s en het is een tien ;)