Slimmer werken,
blije klanten

Kirsten Groeneveld

Ik ben: Kirsten Groeneveld. In januari 2015 heb ik mijn Bachelor diploma Communicatiewetenschap behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna ben ik een paar maanden gaan backpacken door Australië en sinds mei 2015 ben ik werkzaam bij Bureau Tromp, waar ik met name de administratieve werkzaamheden voor mijn rekening neem. Dit combineer ik inmiddels met een Master Persuasieve Communicatie, die ik in september 2015 gestart ben. In juni 2016 hoop ik helemaal te zijn afgestudeerd.

Kirsten Groeneveld

Termen die mij omschrijven: Perfectionisme, enthousiasme, positiviteit en doelgerichtheid zijn termen die mij omschrijven en die ik meeneem in alles wat ik doe. Daarnaast denk ik nooit in onmogelijkheden, maar altijd in oplossingen. Ook in mijn werk probeer ik dit altijd door te voeren.

Ik doe: Naast veel kleine taken ben ik bij Bureau Tromp met name verantwoordelijk voor het contact met de deelnemers vanaf het moment van inschrijving. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles rondom de trainingen op tijd en goed geregeld is.

In mijn vrije tijd: Naast deze baan en mijn studie hou ik ontzettend van reizen, lekker eten, leuke feestjes en gezellige dingen doen met vrienden of familie.

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: Op dit moment is dit voor mij een hele fijne baan, die ik perfect kan combineren met de studie ik nog volg. In de toekomst hoop ik voor Bureau Tromp ook wat meer marketing taken op me te nemen, zodat ik de kennis van mijn Master ook in de praktijk kan gaan toepassen.