Slimmer werken,
blije klanten

Daphne La Haye

Ik ben: Daphne La Haye. Getrouwd met Eugène en moeder van Kim. Wij wonen in het mooie, gezellige Haarlem. Ik heb in het verleden als ergotherapeute in diverse revalidatiecentra gewerkt. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het verpleeghuis, waar ik als teammanager zorg werkzaam was. In beide functies was voor mij het ‘zo simpel mogelijk maken’ van werkprocessen altijd een belangrijk aandachtspunt. Vorig jaar heb ik mijn Lean Six Sigma Black Belt opleiding voltooid. Als zzp’er richt ik mij nu volledig op procesoptimalisatie. Hierbij is mijn voornaamste drijfveer dat medewerkers meer werkplezier ervaren door grip op hun eigen werk(processen). Lean is een mooi middel dat daar toe kan bijdragen.

Portretfoto's-4

5 termen die mij omschrijven: Enthousiast, in verbinding met mensen, praktisch ingesteld, perfectionistisch en heldere communicatie.

Ik doe: Ik geef met veel plezier Lean Six Sigma Yellow Belt trainingen voor Bureau Tromp. Ik vind het leuk mijn kennis en ervaring aan anderen over te dragen en iedereen enthousiast te maken voor het werken met Lean Six Sigma.

In mijn vrije tijd: Onderneem ik graag activiteiten met mijn gezin; naar de kinderboerderij, een spelletje samen doen. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wat het is. Van al het samen zijn geniet ik enorm. Verder sport ik graag (spinnen, pilates en hardlopen). En houd ik er van om uiteten te gaan (met mijn man, familie en/of vrienden) en op vakantie te gaan. Ten slotte ben ik ook nog kledingbeheerder van Volleybal Combinatie Spaarnestad. Leden die nieuwe kleding nodig hebben, kunnen daarvoor bij mij terecht. Met al deze activiteiten zijn mijn avonden en weekenden vaak goed gevuld!

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: Prettig. Er werken allemaal leuke, ervaren collega’s. Omdat ik als zzp’er verbonden ben aan Bureau Tromp zie ik mijn collega’s niet veel. Het is echter altijd plezierig om een van hen weer tegen te komen bij Meeting Plaza in Utrecht als we daar trainingen geven.