Slimmer werken,
blije klanten

Schermafbeelding 2017-04-14 om 13.26.03

Wie zoeken wij? Een ervaren recruiter (32-40u)

Per wanneer? Per direct

Over Bureau Tromp
Bureau Tromp is een snelgroeiend adviesbureau gericht op het verbeteren van klantprocessen met behulp van Lean en Six Sigma.
Transparantie en resultaatgerichtheid staan centraal in onze dienstverlening. We zeggen waar het op staat en gaan pas weg als het werkt. Naast Bureau Tromp hebben wij in 2015 Agile Scrum Group opgericht dat zich richt op Agile training & coaching.

De functie

  • Werven en selecteren van nieuwe medewerkers voor zowel Bureau Tromp als Agile Scrum Group.
  • Samen met de marketeers creatieve wervingsacties bedenken.
  • Af en toe ondersteunen bij het vinden van nieuwe freelancers voor onze flexibele schil.
  • Aangezien we nog steeds een kleine club zijn, help je ook mee bij andere HR gerelateerde zaken zoals onze Tromp Academy. Hierin organiseren wij interne & externe trainingen voor onze medewerkers.

Jouw kwalificaties:

  • HBO of academische opleiding
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Jij vindt het ook nog eens leuk om een kleine en ambitieuze organisatie te helpen uitbouwen tot marktleider in Nederland, België, UK en Duitsland

Wat bieden wij jou?
Je krijgt een prima (marktconform) salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je bij ons alle vrijheid om zelf je werk in te delen, zolang de gestelde doelen maar worden behaald. Je werkt op een mooie plek aan de Herengracht in Amsterdam.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel, dan maken we graag kennis met je! We ontvangen graag een mail met daarin je CV en een korte motivatie (ter attentie van de heer Bas Kooijman).
Voor meer informatie kun je natuurlijk ook contact opnemen met Bas via onderstaand telefoonnummer.

kooijman@bureautromp.nl
06-8138 5261

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Ook indien je profiel niet voldoet aan de gestelde eisen, willen wij je vragen niet te reageren.