Slimmer werken,
blije klanten

De ideale bijbaan voor een Amsterdamse student

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en zeer zelfstandige student, die het leuk vindt om ons te helpen bij het uitvoeren van diverse administratieve taken. We zoeken iemand voor langere termijn voor 2 dagen (16 uur) per week. Je werkt op een inspirerende werkplek aan de Herengracht in Amsterdam in een jong team.

De werkzaamheden

Je houdt je bezig met de administratie rondom onze trainingen. Dit betekent het bestellen van trainingsmaterialen maar ook correspondentie met deelnemers, trainers en onze trainingslocaties. Daarnaast zorg je ervoor dat onze klantenadministratie up-to-date wordt gehouden en ondersteun je onze Online Marketeers bij het uitvoeren van hun taken.

Je zult je ook bezighouden met de administratie rondom de trainingen van Agile Scrum Group (het kleine zusje van Bureau Tromp). Kortom: een zeer afwisselende bijbaan!

Over Bureau Tromp

Bureau Tromp is een jong en snelgroeiend adviesbureau (2010) gericht op het verbeteren van klantprocessen met behulp van Lean en Six Sigma. Wij bestaan uit een groep van ongeveer 15 medewerkers (vast en freelance).
Transparantie en resultaatgerichtheid staan centraal in onze dienstverlening, we zeggen waar het op staat en gaan pas weg als het werkt. Wij zijn een ondernemende organisatie met groeiambities in Nederland maar ook in het buitenland.

Contact

Spreekt het je aan om bij ons te komen werken? Wij bieden een mooi salaris en de mogelijkheid om mee te werken in een dynamisch team. Stuur je CV en een korte motivatie aan Lori Kuiper (kuiper@agilescrumgroup.nl). We zoeken iemand per direct, dus reageer snel.