Slimmer werken,
blije klanten

Lean Six Sigma & Agile Scrum combinatie training

Lean en Scrum hebben als overeenkomst dat wendbaarheid een centraal thema vormt. Echter waar Lean zich richt op processen, is Scrum een projectmethodiek. Ze zijn complementair te gebruiken en zullen elkaar zelfs versterken. Bij beide methodes staat de klant, continu leren en aanpassen altijd centraal. Het is hierbij wel noodzaak om de juiste methodieken aan bijpassende uitdagingen te koppelen. Als dat lukt sta je zowel sterk als wendbaar in de markt. Onze experts leren jou dit in vier dagen zodat je direct zelf aan de slag kan op de werkvloer.

Lean Agile

Maa. 11 september 2017 in Utrecht (Meeting Plaza)

Volg de Lean Agile training en ga zelfstandig aan de slag met Lean Six Sigma en Scrum projecten in jouw organisatie. Boek nu! Trainingsdata: 11 + 12 september, 18 + 19 september

Inschrijven

Optie nemen

Lean Agile

Maa. 27 november 2017 in Utrecht (Meeting Plaza)

Volg de Lean Agile training en ga zelfstandig aan de slag met Lean Six Sigma en Scrum projecten in jouw organisatie. Boek nu! Trainingsdata: 27 + 28 november, 4 + 5 december

Inschrijven

Optie nemen

Inhoud van deze Lean & Scrum combinatie opleiding

Tijdens deze 4-daagse opleiding leer je zowel de principes van Scrum als de achtergrond en theorie van Lean Six Sigma goed eigen te maken. Na deze cursus kun je direct zelf aan de slag. We leren je namelijk hoe de methodiek in een (verbeter)projecten worden toegepast om klantwaarde toe te voegen en continu te kunnen verbeteren. Tijdens deze training zul je er achterkomen dat Lean en Scrum geen alternatieven zijn voor elkaar, maar dat ze elkaar juist versterken.

Programma:

  • Herkennen van verspillingen in bedrijfsprocessen.
  • Opbouw van een Lean en Scrum project.
  • We leren je kleinere projecten te monitoren, je eigen werkzaamheden te evalueren en te optimaliseren.
  • Een mix van theorie en praktische oefeningen.
  • Hoe te functioneren als een effectieve Scrum Master in combinatie met een Lean manier van continu verbeteren.
  • Elimineren van belemmeringen.
  • Hoe teams te betrekken in het proces van Agile ontwikkelen van producten en diensten en het Lean verbeteren van bestaande processen.
  • De principes van Agile werken, Lean en Six Sigma,
  • Het gebruik van Lean en Scrums tools en technieken zoals Kanban- en Scrumboorden,

Scrum event 30-10-2016 Foto's door KIRSTENVANSANTEN- All rights reserved, contact before use-21

Voor wie is de Lean Agile training?

Deze opleiding is voor iedereen die zonder voorkennis wil starten met het verbeteren van werkprocessen op Lean Six Sigma-wijze en Scrum wil gebruiken als ontwikkel methodiek in een Agile omgeving. Zowel werknemers in loondienst als ZZP’ers kunnen deelnemen aan de training.

Hoe lang duurt deze Lean Agile training?

De opleiding duurt 4 dagen verspreid over een periode van 2 weken. In de tussenliggende perioden heb je tijd om een kleine opdracht voor te bereiden. De trainingsdagen zijn van 9:30 uur tot ca. 16:00 uur. De trainingslocatie is Meeting Plaza, Utrecht.

Heb je vragen over de Lean Agile Training?

Neem dan contact op via 020 2611 875 of info@bureautromp.nl We helpen je graag verder!

IASSC geaccrediteerde Lean Six Sigma opleider

Alle trainingen van Bureau Tromp zijn geaccrediteerd door de IASSC.
IASSC Accredited Training Organization

Onze trainers

Alleen ervaren Black Belts die ook ervaring hebben met het geven van Scrum Master trainingen zijn in staat om deze training te geven. Onze trainers voeren zelf ook Lean Six Sigma programma’s & Scrum projecten uit. Tijdens het geven van de training kunnen ze putten uit hun praktijkervaringen.
De opleiding wordt standaard afgesloten met een theorie-examen. Dit is een combinatie van meerkeuze en open vragen. Na afronding ontvang je het officiële Lean Six Sigma Orange Belt certificaat en een Scrum master certificaat.

Je kan er ook nog voor kiezen om via Scrum.org examen te doen.  Dan ontvang je, als je slaagt, een officieel erkend PSM | certificaat waarmee je aan kunt tonen dat je geschikt bent om als Scrum Master te functioneren.

Investering

De kosten voor deelname zijn € 1.495 (ex. 21% BTW) per persoon. Dit is inclusief alle trainingsmaterialen, theorie-examen en faciliteiten (lunches, drankjes etc.).

Wist je dat je altijd korting krijgt(tot €295) als je een Lean of Scrum vervolgtraining bij ons boekt? Lees hier meer over dit aanbod >

In-company Lean & Scrum combinatie training

Wij maken op maat gemaakte Lean Six Sigma & Scrum trainingen voor jouw organisatie. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Heb je vragen over de Lean & Scrum combinatie training?

Neem dan contact met ons op via 020 2611 875 of info@bureautromp.nl.